Apartment for The Claridges

We designed this two-bedroom apartment in a simple, modern style. Muted colours and clean lines ensure that nothing takes away from the open, airy feel.

Located in New Delhi, India. The floor area is 174 sqm (1,871 sqft). The project was completed in Apr 2009.

Lobby

The exterior of the front door reflects the Art Deco building.

Drawing Room

The drawing room, with the master bedroom door to the right.

Drawing Room

The large windows in the drawing room let in plenty of light.

Drawing Room

The drawing room, with the dining room beyond.

Dining Room

The dining room, with the drawing room beyond.

Kitchen

The modular kitchen finished with a wood look.

Bedroom

The master bedroom.

Bedroom

The master bedroom.

Toilet

The powder room.

Toilet

The powder room.

© Place Design Partnership